Πολιτική Επιστροφής Προιόντων

Οι πελάτες της CretaPure έχουν το δικαίωμα της επιστροφής του προϊόντος και της άμεσης αντικατάστασής του στις εξής περιπτώσεις:

  1. Με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της CretaPure πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας που μπορεί να οφείλεται σε λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή και κακή μεταφορά.

  2. Αλλά και σε εκείνες που υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την CretaPure. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.

Πριν από κάθε επιστροφή ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την CretaPure είτε στέλνοντας e-mail είτε καλώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή.

Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Τα προς αντικατάσταση ή επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην πλήρη κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Τα έξοδα αποστολής στις παραπάνω περιπτώσεις επιβαρύνουν την εταιρία CretaPure

Παρόλα αυτά η CretaPure θέλοντας να στηρίξει το ηλεκτρονικό εμπόριο, δίνει το δικαίωμα στους πελάτες της να επιστρέψουν προϊόντα που αγόρασαν και απλά δεν καλύπτουν τις προσδοκίες τους, ακόμα και αν δεν είναι ελαττωματικά.

Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων, από τους πελάτες μας.

Όροι επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης επιστροφής μέσω e-mail να μη ξεπερνάει τις 7 ημερολογιακές ημέρες.

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

 

Διαδικασία επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων

1. Ο κάθε πελάτης μπορεί κατόπιν συνεννόησης μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με το αρμόδιο προσωπικό της CretaPure, να επιστρέψει το προϊόν απευθείας στo κατάστημα μας που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης στην διεύθυνση Ιτάνου 26 & Γιαννοπούλου, Κηπούπολις Τ.Κ. 71307

2. Αν επιθυμεί να επιστρέψει μέσω courier τότε:

      ·   Επικοινωνεί πρώτα με το αρμόδιο προσωπικό της CretaPure, μέσω e-mail ή τηλεφώνου και ενημερώνει για τους σκοπούς του.

      ·   Συσκευάζει το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένο κατά την αποστολή.

      ·   Αποστέλλει το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παρέλαβε την παραγγελία του.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας , στο e-mail mailbox@cretapure.com και στα τηλέφωνα 2810-231413, 6947326963.