Φίλτρα γενικής χρήσης

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Φίλτρο sediment 1μm 10"

  Φίλτρο sediment 1μm 10".  Αφαιρεί λεπτά σωματίδια,βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες. Το σύστημα λειτουργεί μονάχα με κρύο νερο. Διαστάσεις (σε cm Υ x Δ): 25 x 7

  Άνευ ΦΠΑ: 3,23€ 4,00€
 • Φίλτρο sediment 5μm 10"

  Προφίλτρο πολυπροπυλενίου STD SEDIMENT FILTER για αφαίρεση αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους 5,0 ΜΙΚΡΟΝ (1 μικρό = 1 χιλιοστό του χιλιοστού). Παγιδεύει βρωμιά σκουριά και άλλες ακαθαρσίες.Να μην χρησιμοποιείται με νερό που δεν είναι μικροβιολογικά ελεγμένο. Διαστάσεις (σε cm Υ x Δ): 25 x 7

  Άνευ ΦΠΑ: 3,23€ 4,00€
 • Φίλτρο GAC post-carbon in line

  In line προφίλτρo Ενεργού Άνθρακα (Carbon), διάστασης 10'' x 2''

  Παρέχει μέγιστη προστασία από το χλώριο, τα φυτοφάρμακα και άλλους οργανικούς ρυπαντές, καθαρίζοντας αποτελεσματικά το νερό που διέρχεται, βελτιώνοντας συνάμα την γεύση και την οσμή του.

  O τρόπος κατασκευής των προφίλτρων ενεργού άνθρακα εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή παροχή νερού μιας και το χημικό μέσο, μέσα στο φίλτρο, βρίσκεται σε μορφή κόκκου.

  Χρησιμοποιείται ως προφίλτρο άνθρακα σε compact συστήματα αντίστροφης όσμωσης, φίλτρων νερού και ψυκτών με σύστημα φίλτρανσης

  Άνευ ΦΠΑ: 7,25€ 8,99€
 • Φίλτρο άνθρακα block 9" 10μm

  Φίλτρο άνθρακα block. Αφαιρεί χημικές ουσίες όπως το χλώριο και χημικών λιπασμάτων. Να μη χρησιμοποιείτε όπου το νερό δεν είναι μικροβιολογοκά ασφαλή ή άγνωστης ποιότητας.

  Άνευ ΦΠΑ: 6,45€ 8,00€
 • Φίλτρο άνθρακα block 20" 10μm

  Αφαιρεί χημικές ουσίες και οσμές,όπως το χλώριο και τα χημικά λίπάσματα. Να μη χρησιμοποιείτε σε μέρη που το νερο δεν είναι μικροβιολογικά ελεγμένο ή άγνωστης ποιότητας.

  Άνευ ΦΠΑ: 18,00€ 22,32€
 • Διπλό φίλτρο ενεργού άνθρακα σε κόκκους - sediment 5μ

  Ανταλλακτικό διπλό φίλτρο 10'' προπυλενίου και ενεργός άνθρακας SEDIMENT CARBON FILTER STD. Περιέχει προφίλτρο πολυπροπυλενίου για αφαίρεση αιωρούμενων σωματιδίων μεγέθους 5 micron και ενεργό άνθρακα για την κατακράτηση επιπλέον αιωρούμενων στερεών, την αφαίρεση οσμών και γεύσεων, την κατακράτηση χλωρίου, χλωροπαράγωγων και χημικών ενώσεων.

  Άνευ ΦΠΑ: 7,26€ 9,00€