Εταιρεία

                                                            

 

Το 2007 ο Μαραγκουδάκης Νικόλαος ιδρύει μαζί με το υιό του Κωνσταντίνο την εισαγωγική εταιρεία Creta Pure και ασχολείται  με την επεξεργασία νερού απευθυνόμενοι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αρχικά ασχολήθηκε με μικρές μονάδες αποσκλήρυνσης και αντίστροφης όσμωσης νερού για σπίτια και καταστήματα. Το 2011 ο Μαραγκουδάκης Νικόλαος αποσύρεται από την εταιρεία και πλέον την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Κωνσταντίνος, εμπλουτίζοντας με τη πάροδο του χρόνου τα προϊόντα της με μεγάλες μονάδες αντίστροφης όσμωσης για ξενοδοχεία, τυροκομεία, μονάδες εμφιάλωσης νερού, θερμοκήπια, μονάδες για ιστιοφόρακότερα, δήμους, σχολεία, καφετέριες, νοσοκομεία, μονάδες αιμοκάθαρσης, φαρμακοβιομηχανίες κ.τ.λ.  Τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν επίσης η δημιουργία εξ ολοκλήρου κατασκευής  πισίνας, χημικά πισίνας, σάουνες, υδρομασάζ, Jacuzzi. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι  πάντα η πώληση ποιοτικών προϊόντων και η εξυπηρέτηση των πελατών τόσο πριν, όσο και μετά την αγορά. Γνωρίζοντας ότι παραδίδοντας μια καλή μονάδα δεν είναι αρκετό, στελεχώνει άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς και δημιουργεί  την "CretaPure after sale service" με μοναδικό σκοπό να εξασφαλισθεί η μέγιστη απόδοση των συστημάτων οποιασδήποτε πλέον εταιρείας με το ελάχιστο λειτουργικό κόστος. Στόχος της η ανώτερη ποιότητα νερού, η βελτίωση αυτού είτε αυτό προέρχεται από το δίκτυο, είτε από γεώτρηση, είτε ακόμα και η μετατροπή του θαλασσινού νερού σε πόσιμο (αφαλάτωση - αποσκλήρυνση - υπερκάθαρο νερό).

Η σταθερή ανοδική πορεία και η καταξίωση στον χώρο της επεξεργασίας νερού δεν αργεί να έρθει και οι λόγοι είναι απλοί, γρήγορο και σωστό service, χαμηλές τιμές και συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Λετονία, Αμερική).

Η Creta Pure ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την υποστήριξη και την αφοσίωση τους όλα αυτά τα χρόνια και για τα επόμενα που θα έρθουν.